Zwanger zijn. Hoe vind ik dat eigenlijk?

Hoog tijd voor een zwangerschaps update! Want ik ben alweer 25 weken zwanger, dus ruim over de helft en hoe vind ik dit eigenlijk? Het is me al heel vaak gevraagd. Voor elke vrouw is het natuurlijk totaal verschillend, maar het maakt me vooral heel erg gelukkig. Ik vertel in deze video voor het eerst dat ik een miskraam heb gehad, en hoe ik daarmee om ben gegaan. Hoe ik tegen de bevalling en opvoeden aankijk en wat ik hoop ons kindje mee te geven over bewust leven.

 

Wat zwanger zijn ook met me doet is dat ik me heel erg ‘oer’ en primitief in mijn emoties kan voelen als het gaat om mijn behoeftes haha. Kijk mee, zou ik zeggen.

Bekijk ook:

15 dingen die ik echt niet wist over zwanger zijn:

*Bekijk hier onze ‘gender reveal’ video:

 

You May Also Like

1 comment

  1. 1

    Gefeliciteerd! Ik ben in maart bevallen van mijn dochtertje 😍 het klopt helemaal hoor, je moet gewoon genieten van de zwangerschap, want zo’n eerste zwangerschap/bevalling/babietje is echt wel heel speciaal en daarna zal dat nooit meer zo zijn. Ik denk nu al dat als er ooit een tweede kindje komt, ik minder tijd zal hebben om er zo van te genieten. Bij een eerste kindje sta je overal bij stil, alles is super bijzonder. Een mooie tijd!

    Wij hadden ongeveer 5 maanden nodig om zwanger te worden en bij de eerste echo kregen we te horen dat ons meisje een verdikte nekplooi had. Ik heb daarom een vlokkentest moeten ondergaan en daar was ik super nerveus voor. Na een hele enge week kregen we uiteindelijk het nieuws dat ze kerngezond was, niks aan de hand, maar bij ons was het in eerste instantie dus ook geen rozengeur en manenschijn.

    Geniet er nog van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *