En daar is baby nummer twee: Zoë Maré Ruis

Daar is ze dan: Zoë Maré Ruis. Ik was een week overtijd, maar op 1 juli 2019 besloot ze dat het toch tijd was. De bevalling ging super snel, en was een cadeautje na de zware bevalling van Charlie Fay. In een van de rommeligste vlogs ooit vertel ik over de bevalling, neem ik je mee in de kraamweek en vieren we de eerste verjaardag van Charlie Fay.

Met twee baby’s is – dat zal je niet verbazen – ons avondritueel wel wat veranderd en dat hebben we vastgelegd. Ik moet zeggen dat we al best een aardig ritme te pakken hebben met z’n allen en daar ben ik best wel trots op. Sowieso vinden Jorg en ik de overgang naar een tweede kind veel kleiner dan van nul naar één kind. Je bent natuurlijk al veel handiger in alles.

Maar geen zorgen, in deze vlog laten we ook de wat minder soepele momenten aan jullie zien. En ik verklap alvast: dat zijn er een hoop.

Ps: Kan je niet wachten op de volgende video? Abonneer je hier 🙂

VANDAAG GELUKKIG. MORGEN SUCCESVOL

Dat is de titel van mijn online programma die dit najaar zal starten. Een cursus die je helpt te ontdekken waar het nou echt om gaat voor jou, en wat jou het gelukkigst maakt. We gaan samen werken aan een positieve mindset, zodat je van daaruit kunt werken aan je successen van morgen.
Ben je nieuwsgierig? Meld je hier aan om op de hoogte te blijven als we gaan starten.

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *