Zo werd ik een positief mens

Tips voor een positief leven

Vorige week maakte ik deze video over hoe je om kunt gaan met negatieve mensen in je omgeving, ook wel energie zuigers genoemd. Daarop kreeg ik ontzettend veel reacties. Veel mensen voelden zich aangesproken en vonden dat ze zelf erg negatief waren. Ze vroegen mij:

Hoe kan ik vaker positief zijn?

Hoewel het misschien lijkt alsof ik altijd al een blij ei was, weet ik maar al te goed hoe het is om je niet helemaal happy te voelen. Ik heb ervoor gekozen om me heel bewust bezig te houden met positiviteit, om mijn emoties de baas te worden. Maar vooral om succesvoller te zijn. En dat heeft gewerkt, want inmiddels leef ik precies zoals ik wil.

Kan je wel een positieve boost gebruiken? Kijk dan naar deze video.

 

positief zijn

Misschien vind je dit ook leuk

4 Comments

 1. 1

  Wat een inspirerende video! En wat ben je toch grappig, moet altijd om jou lachen. Ik ben niet perfect en dat mag! 🙂 fijn weekend!

 2. 2

  Ik heb het gevoel dat ik in een zwarte put zit, maar door jouw filmpje weet ik dat ik terug de moed kan vinden om eruit te geraken. Bedankt!

  • 3

   Tuurlijk, het komt altijd goed. Wat altijd vast staat is dat niks hetzelfde blijft. Denk daar maar aan. Dus ook deze fase verdwijnt. Soms kan het ook heel fijn zijn om een tijdje veel meer te sporten. Je veranderd zo letterlijk de chemische processen in je lichaam 🙂 Sterkte!

 3. 4

  Hi Sanny, ik ben gisteren door iemand gewezen op jouw blog en ik had er daarvoor nog niet over gehoord. Ik ben sinds vanochtend vroeg je blogs en vlogs aan het bekijken en ik word er zo blij van dat ik je bij deze wil complimenteren voor je bruikbare werk. Ik stop nu maar even met kijken om niet helemaal overweldigd te raken, maar je hebt mijn dag gemaakt. Dankjewel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *