Zo blijf ik slank en gezond

Genieten van een mooie wijn of een lekker burger moet kunnen. Toch houd ik er een gezonde leefstijl op na, omdat mijn geluk voor een groot deel afhankelijk is van hoe ik in mijn lijf zit. Ik krijg vaak de vraag of ik tips kan geven over hoe ik slank en gezond blijf, dus check deze video!

Overigens wil ik niemand vertellen dat dit is hoe het moet. Dit werkt voor mij goed, en ik mag mezelf gelukkig prijzen met goede genen. Maar elk mens werkt natuurlijk anders.

 

Ook dit jaar zijn Nederlanders weer dikker geworden. Veel mensen hebben geen idee hoe slecht het eten is dat ze eten, en dat in bijna elk product wel verborgen suikers zitten, of onnatuurlijke stoffen die je lichaam niet goed kunnen afbreken. als we in de toekomst willen kijken, dan hoeven we alleen maar naar Amerika te kijken zegt men vaak. Nou ik hoop het niet, want dan hebben straks meer mensen obesitas dan overgewicht volgens dit artikel.

Ik heb de afgelopen periode veel tijd doorgebracht op vakantieparken in Nederland en Belgie en het blijft schokkend om te zien hoeveel gezinnen avond na avond junk food eten. Ik hoop echt dat het bewustzijn over gezond eten snel veranderd. Als mensen die overgewicht hebben alleen al zouden stoppen met frisdranken, witte rijst en teveel brood zou dat al zoveel schelen. Maar goed het is niet aan mij om ze dat te vertellen.

 

You May Also Like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *