Yoga, Zalm en Loran?

Dit Kampeer duo is nu ook samen in de keuken te vinden! En op de yogamat! Wat een verrassende combi?! Check nu deze leuke video met te gekke WIN-actie!

Jullie zagen laatst al wat foto’s voorbij komen van mij en Loran, mijn KampeerTV collega. We hebben samen met Maggi een super leuke video opgenomen. Loran kwam bij me langs om geluks en yogatips te halen, terwijl we samen een hele lekkere maar simpele maaltijd bereiden met de handige braadzak van Maggi Braadstomen.

In de verpakking zit een zak met kruiden, hier stop je alles in waar je trek in hebt en een half uur later heb je een heerlijke maaltijd. Omdat ik weet dat Loran nogal van vis houdt, heb ik zalm met cherrytomaatjes gemaakt, met wat sla en aardappeltjes ernaast.

Ik had eerlijk gezegd nog nooit eerder op deze stoom-braad manier dingen bereid, maar moet zeggen dat het erg goed werkt, meestal gaat mijn zalm heel hard aan de buitenkant terwijl de binnenkant nogal rose is, en daar houd ik niet zo van. Maar door het stomen heb je daar helemaal geen last van, en is ie lekker smeuig.

Dit is het recept voor Zalm en tomaatjes uit de oven voor 2 personen:

–              500 gr Zalm
–              Een bakje cherryomaatjes toevoegen in de braadzak + kookroom
–              1 zakje Maggi Braadstomen, waarin de kruiden en de braadzak zitten.

–              gebakken krieltjes als bijgerecht
–               en een frisse komkommersalade met tomaatjes, paprika, pijnboompitten, wat olijfolie, peper en zout en walnootolie.

 

WINACTIE
Zoals de meesten van jullie wel weten, en je ook in deze video kan zien, ben ik een echte voorstander van een ‘succes’ of ‘dankbaarheidsboekje’ bijhouden. Daarom geef ik er 1 weg met een leuke tekst van mij erin. En als je dit boekje wint, staat daar als eerste ingeschreven dat je blij bent met de te gekke Moestuin van Maggi! Die kun je namelijk ook winnen! Het is geen lullig bakje, want hij is 90 cm x 90 cm groot, t.w.v 155 euro.

Zo doe je mee met de win- actie ”een beetje van je selfie, en een beetje van Maggi’: Plaats een selfie met  #braadstomenmetSanny op Instagram.

 

 

radijs

 

 

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *