Weekvlog: Wedding Preps & logeren bij mijn ouders

In mijn weekvlogs deel ik elke zondag mijn geluksmomentjes en de dagelijkse dingetjes. Aangezien de bruiloft steeds dichterbij komt krijgen we het drukker en drukker met de voorbereidingen. Maar dat is alleen maar leuk, sterker nog, de dag zelf is zo voorbij natuurlijk, dus ik geniet hier optimaal van. Er wordt druk heen en weer geappt over jurken, handtasjes en welke schoenen het handigst zijn om aan te trekken.  Verder nam ik een leuke video op over Tarot kaarten, ik had hier nog niet veel ervaring mee, maar het is bizar hoe toepasbaar die kaarten zijn op je leven. Halverwege de week had ik een klein griepje te pakken maar had ik wel een fotoshoot in Duitsland. Ach je ziet het zelf wel 🙂 Fijne zondag!

 

 

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *