Weekvlog: Op huwelijksreis in Bali!

Yay! We zijn op huwelijksreis in Bali. In deze vlog kijken we terug op onze bruiloft en nemen we je mee op ons nieuwe avontuur. We voeren vrij weinig uit want we komen hier echt om helemaal tot rust te komen en lekker te lezen. Maar mijn nieuwsgierigheid brengt me zoals zo vaak op de leukste plekjes en die delen we graag met jou. Onze reis zal 3 weken duren en we starten in hip Seminyak, dan gaan we de natuur in, in Ubud, daarna reizen we door naar de mooie stranden van Uluwatu en we sluiten af op het kleine eiland Nusa Lembongan. Weekvlog nummer 2 bekijk je hier 🙂

Altijd op de hoogte blijven van de laatste videos? Abonneer je hier.

 

Dankbaar zonnen noem ik het :-)

Dankbaar zonnen noem ik het 🙂

bali honeymoon

bali tips

IMG_4123

The W Hotel

The W Hotel

Misschien vind je dit ook leuk

5 Comments

 1. 1

  Ik ben weer helemaal even terug 😛 Heerlijk Bali he! Geniet er nog lekker uitgebreid van! Ik heb weer gelachen en begin aan een blije zondag!

  Liefs Annemieke

 2. 2
 3. 3

  Hi Sanny! Heb echt super veel aan je tips allemaal 🙂 Uiteindelijk gaan we perongeluk op dezelfde volgorde naar dezelfde plaatsjes, haha. Welke hotel zaten jullie in Seminyak?

  Liefs,
  Nikki

  • 4

   Wat leuk!! Wij zaten in de sanyas villas. Maar ik zou misschien toch eerder in Canggu verblijven als ik nu mocht kiezen, is wat rustiger. Veel plezier alvast!

 4. 5

  Hi Sanny,

  Wij zijn op zoek naar een verblijf in de buurt van Seminyak, maar we kunnen hierover helaas geen tips van jou vinden of zie ik iets over het hoofd?

  Hoor graag van je.

  Groetjes,
  Trudy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *