WAT VROUWEN KUNNEN LEREN VAN DE MAN! VIDEO

Ik werk graag met mannen. Ze zijn makkelijk, direct en vertellen in your face wat ze ergens van vinden, zelfs al kwetsen ze jou daarmee. Ook hebben ze me geleerd dat je soms best wat meer over je eigen kwaliteiten mag vertellen, en in jezelf mag geloven. En we hoeven lang niet altijd en overal aardig gevonden te worden. Sterker nog als je eerlijk je mening verteld, kan het zelfs zijn dat meer mensen je daardoor aardig gaan vinden. Maar goed daar ging het niet om. When it comes to men, kunnen we zeker op de werkvloer nog best wat van ze leren. In deze video benoem ik 5 goede mannelijke eigenschappen waar ik me graag door laat inspireren.

 

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *