Vlog: Trouwjurk passen!!

Die grote dag begint nu toch wel steeds dichterbij te komen! Jorg en ik gaan 27 augustus trouwen en de voorbereidingen zijn in volle gang. Afgelopen week reed ik naar Bloomfeld om mijn trouwjurk door te passen zodat hij op maat gemaakt kan worden. Ik wist van te voren niet dat als je een trouwjurk koopt dat je hem dan niet mee naar huis neemt. Hij blijft in de winkel, of zoals in mijn geval moest ie nog besteld worden in Amerika, en vlak voor je huwelijk wordt de jurk helemaal op maat gemaakt. Dit doen ze liever niet te ver van te voren omdat je qua gewicht nog kunt veranderen en dat zonde zou zijn voor de maat.

Ja. En toen was het ineens zes maanden later…het zou dus zomaar kunnen dat ik hem bij de aanschaf (check de vlog daarvan) helemaal geweldig vond, en nu een beetje zo zo. Om die reden was ik best nerveus kan ik je vertellen. Maar toen ik de jurk aantrok was ik meteen weer verliefd gelukkig.

Het brengt ongeluk om je trouwjurk voor de bruiloft al aan je aanstaande te laten zien, dus om die reden heb ik hem niet gefilmd. Maar aangezien ik het hele ‘trouwjurk passen circus’ gemist heb, mocht ik voor de vorm nog een paar jurken passen (en ik koos natuurlijk wel meteen voor de duurste :-).

Toen ik namelijk in november bij Bloomfeld binnenstapte vertelde ik wat voor jurk ik in gedachte had, en gek genoeg was het bij de 2e trouwjurk die ik aantrok van Monique l’Huillier al meteen raak! Dus in deze video zie je me wel stralen in een trouwjurk maar nog niet helemaal voor het echie…

 

En Jorg, die moet natuurlijk strak in het pak! Omdat we zoveel leuke reacties krijgen op onze voorbereidingen hebben we ook een video gemaakt over de aanschaf van een goed (trouw) pak. Wat is het verschil tussen maatwerk en een confectiepak bijvoorbeeld? Hoe dit tot stand komt zie je heel snel in een nieuwe video!

trouwjurk passen vlog Oscar de la Renta

Deze trouwjurk van Oscar de La Renta is echt een topstuk! Fantastisch om zoiets eens aan te trekken. Wel ver boven ons buget. De sluier alleen al is 3000 euro.

 

Misschien vind je dit ook leuk

1 comment

  1. 1

    Héérlijk trouwjurken passen! Mijn favoriete zaak is Alberto Axu: https://albertoaxu.com Waar ze samen met je al je wensen bespreken én kijken naar je figuur om écht jou eigen unieke trouwjurk van je dromen te creëren!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *