Vlog: Hoe geef ik mijn grenzen aan?

Pfoe deze week was een pittige. Ik ben nu 20 weken zwanger en het werk gaat gewoon door, minder werk dat wel, maar toch volle dagen. Ik ben freelancer en liep ineens aan tegen het feit dat je dan altijd 100% aanwezig moet zijn en moet presteren. Dat is wat men van me verwacht. Ik moet scherp zijn. Hoe geef je je grenzen aan bij collega’s die je niet kent?

Verder nemen we je mee tijdens onze 20 weken echo, geef ik les op de bewustzijn school en deel ik een mooi inzicht over stress en teveel controle willen hebben in je leven. Pak een kop thee, en kijk mee!

Ps: Kan je niet wachten op de volgende video? Abonneer je hier 🙂

In deze video neem ik je mee in hoe ik omga met keuzestress en beslissing maak:

Misschien vind je dit ook leuk

1 comment

  1. 1

    Hoi Sanny
    Ik volg je heel graag omdat ik heel veel herken van alles wat jij ook heb.
    Ik zoek ook mijn geluk
    En mijn hoofd is overvol ik wil heel graag hier van af maar hoe?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *