Vlog: De laatste week voor de bruiloft!

Deze laatste week vlak voor mijn bruiloft en lange huwelijksreis naar Bali zag er zo anders uit dan andere weken. Ik heb me heerlijk laten verwennen en op vrijdag begon de pret. Ik en Charlotte mijn zus kochten bloemen met onze weddingplanner Giljone op de bloemenveiling in Aalsmeer. Want ik wilde graag zelf mijn bruidsboeket maken en de boeketjes voor mijn bruidsmeisjes.

Daarna werd ik vrijdag verrast door mijn ouders. Ze namen me meen naar een geweldige plek om te overnachten vlakbij onze trouwlocatie. Daar heb ik gezellig met ons gezin (zonder aanhang) de middag en avond beleefd.

Landgoed Duin en Kruidberg

Landgoed Duin en Kruidberg

Een van de grappigtse momenten was toch wel de boeketjes maken met zijn vieren, zonder mijn vader hadden we het nooit zo snel af gekregen. Je ziet het allemaal voorbij komen in deze vlog over mijn leven.

Stay tuned voor meer wedding updates, en volg mijn huwelijksreis via mijn Instagram

 

Ben je helemaal wedding addict, lees dan hier mijn column over hoe ik mijn ideale Trouwjurk vond: Annicvw.com

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *