You May Also Like

5 Comments

 1. 1
 2. 2

  Jaaaaa meer reisvideo’s met Nanne! Zo heerlijk die vorige van Portugal 😀 Jij bent in je eentje al een enorme bonk positieve energie en vrolijkheid om naar te kijken, maar jullie hebben samen ook een verschrikkelijk goede synergy 🙂 Enne, ik vond je post over stoppen met werken om de hele dag met die wezens te knuffelen ook fantastisch. Ik snap het helemaal, heb net 2 Noorse Boskat kittens in huis gehaald <3 Ga zo door Sanny! Ben zelf ook een rasoptimist 😉

 3. 4

  haha dat heb ik dus ook altijd als me vriend tijdje weg is. dan maak ik er sneller een rommeltje van. en ben wel benieuwd naar die plantjes of het wat helpt. en je bent zo’n ontzettend leuk, vrolijk inspirerend mens, ik word er zo vrolijk was!

  • 5

   Hi Desiree,
   Ja grappig is dat he? Lekker de boel de boel laten…Die plantjes, ik weet het niet hoor. Kijk planten zijn altijd goed om in huis te hebben, maar om nou te zeggen dat de lucht ‘schoner’ voelt….nee dat kan ik niet zeggen. Het in elk geval wel een leuk plantje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *