Mijn online programma!

Vandaag Gelukkig, Morgen Succevol

Na 2 jaar schrijven en 2 baby’s verder is het er dan eindelijk: mijn online programma ‘Vandaag Gelukkig, Morgen Succesvol’.

In alle jaren video’s maken voor Sanny zoekt Geluk, heb ik honderden vragen gekregen over hoe ik altijd zo’n positieve mindset kan hebben en hoe het is gelukt om mijn droomleven te creëren. Ik kwam vaak terug met dezelfde soort antwoorden: train je mindset, gebruik de wet van de aantrekkingskracht en word je bewust van je belemmerende overtuigingen.

Door al deze mails en DM’s besloot ik een gestructureerd stappenplan te creëren, zodat ik mensen aan de hand mee kan nemen in een reis naar meer bewustzijn, geluk en succes. Van alles wat ik in de afgelopen jaren heb gelezen, gehoord en ervaren – heb ik alleen de dingen gepakt die voor mij écht hebben gewerkt.

Dit 8-weekse online programma bestaat uit makkelijk te volgen theorie-video’s, losse meditatie video’s en een werkboek met effectieve oefeningen. Eigenlijk alles wat je nodig hebt om je ideale leven te creëren.

Herken je jezelf hierin?

  • Je vindt het moeilijk om te weten wat je echt wilt
  • Je droomt van iets nieuws maar je hebt geen idee waar te beginnen
  • Je start ergens mee maar haakt vaak al snel weer af
  • Je hebt het gevoel dat er meer in je zit dan er nu uitkomt
  • Je zou graag een stuk positiever in het leven willen staan 
  • Je zou meer contact willen met je gevoel & intuïtie
     

De antwoorden op al deze vragen – en meer – krijg je in deze nieuwe online cursus van acht weken. 

LET OP! De eerste groep die start op zondag 12 januari is UITVERKOCHT. De tweede groep start op 5 aprilKlik hier als je er bij wilt zijn.

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *