Mijn online programma!

Vandaag Gelukkig, Morgen Succevol

Na 2 jaar schrijven en 2 baby’s verder is het er dan eindelijk: mijn online programma ‘Vandaag Gelukkig, Morgen Succesvol’.

Klik hier om direct door te klikken naar de site met alle info!

In alle jaren video’s maken voor Sanny zoekt Geluk, heb ik honderden vragen gekregen over hoe ik altijd zo’n positieve mindset kan hebben en hoe het is gelukt om mijn droomleven te creëren. Ik kwam vaak terug met dezelfde soort antwoorden: train je mindset, gebruik de wet van de aantrekkingskracht en word je bewust van je belemmerende overtuigingen.

Door al deze mails en DM’s besloot ik een gestructureerd stappenplan te creëren, zodat ik mensen aan de hand mee kan nemen in een reis naar meer bewustzijn, geluk en succes. Van alles wat ik in de afgelopen jaren heb gelezen, gehoord en ervaren – heb ik alleen de dingen gepakt die voor mij écht hebben gewerkt.

Dit 8-weekse online programma bestaat uit makkelijk te volgen theorie-video’s, losse meditatie video’s en een werkboek met effectieve oefeningen. Eigenlijk alles wat je nodig hebt om je ideale leven te creëren.

Herken je jezelf hierin?

  • Je vindt het moeilijk om te weten wat je echt wilt
  • Je droomt van iets nieuws maar je hebt geen idee waar te beginnen
  • Je start ergens mee maar haakt vaak al snel weer af
  • Je hebt het gevoel dat er meer in je zit dan er nu uitkomt
  • Je zou graag een stuk positiever in het leven willen staan 
  • Je zou meer contact willen met je gevoel & intuïtie

Ga je samen met mij op reis? De reacties van de eerste groep van 150 deelnemers zijn geweldig. Klik hier als je mee wilt doen!

LET OP! De early bird prijs geldt nog 7 dagen!! Daarna gaat hij blijvend omhoog. 

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *