Elke dag vakantie in eigen land

Yay, ik voel me weer super goed. Ik heb met mezelf afgesproken dat ik alleen vlogs plaats als ik goed in m’n vel zit. Dus voila: een weekvlog!

Zoë is op dit moment acht weken oud en ik ben nog met zwangerschapsverlof. We gaan dit jaar niet meer op vakantie gaan (we waren natuurlijk begin dit jaar in Kaapstad). Dus we vieren zo veel mogelijk vakantie in eigen land. Ik neem jullie mee naar het strand, het zwembad, onze heerlijke tuin én een VR Arcade. Waarom ook niet… In de bloedhitte.

Ps: Kan je niet wachten op de volgende video? Abonneer je hier 🙂

VANDAAG GELUKKIG. MORGEN SUCCESVOL
Dat is de titel van mijn online programma die dit najaar zal starten. Een cursus die je helpt te ontdekken waar het nou echt om gaat voor jou, en wat jou het gelukkigst maakt. We gaan samen werken aan een positieve mindset, zodat je van daaruit kunt werken aan je successen van morgen.

Ben je nieuwsgierig? Meld je hier aan om op de hoogte te blijven als we gaan starten.

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *