Tutorial Vision Board maken

De laatste weken hebben we het er al veel over gehad: Vision boards maken. Het helpt je om een duidelijker beeld te krijgen van je dromen en om ze te bereiken. Hoe? Wat? Why? Bekijk het hier:

 

Misschien vind je dit ook leuk

4 Comments

 1. 1

  Hi Sanny,

  Ten eerste wil je even een compliment geven! De energie die jij overbrengt naar mensen of naar mij vind ik heel fijn! Haha klinkt misschien een beetje raar maar zo bedoel ik het niet! Ik vind je echt een leuke persoonlijkheid hebben! Gewoon lekker jezelf! Ik hou daarvan!

  Ik wil ook graag een vision board maken! Omdat graag mijn toekomst wil visualiseren naar hopelijk realiteit. Dus weer een top inspirerende vlog!

  Groetjes,
  Lorraine

 2. 2

  Beetje laat, maar afgelopen week heb ik mij dan ook gericht op mijn vision board! Was een erg leuke en inspirerende activiteit. Het vision board geeft mij echt weer power en motivatie om te werken aan mijn doelen, dank je wel voor de tutorial 🙂

 3. 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *