Wij gaan trouwen: Onze ‘Save the date’ kaart

Wij gaan trouwen!

Onze datum komt steeds dichterbij, en in de aanloop naar onze bruiloft leggen we onze voorbereidingen vast, vandaag nemen we je mee in het maken van een uitnodiging voor je bruiloft. Vorige week kreeg ik super mooie lessen van mijn moeder voor een gelukkig huwelijk, en volgende week nemen we je mee als we de bruidstaart gaan proeven en ontwerpen bij Abbyliciousz. 

De Save the date

Een van de belangrijkste dingen als je gaat trouwen is dat je je ‘Save the date’ kaart op tijd verstuurd, zodat je gasten rekening kunnen houden met jouw grote dag. Op tijd betekent 8 tot 9 maanden van te voren, vooral als je trouwt in de zomervakantie is het slim om dit op tijd te doen. Wij verstuurden onze trouwkaarten mooi op tijd, maar liep wel tegen wat dingen aan, dus leer van onze fouten zou ik zeggen!

Waar begin je met ontwerpen en het kiezen van een thema? Hoe doe je dat met gasten die de hele dag naar je bruiloft komen en gasten die alleen ‘s avonds zijn uitgenodigd? Verstuur je 1 kaart, en laat je mensen daarna rsvp-en? Maak je een website? En wat kost het maken van een uitnodiging eigenlijk? In de video vertellen we er meer over.

Wij hebben ervoor gekozen zo snel mogelijk de datum bij iedereen vast te leggen, dit kon pas toen onze trouwlocatie helemaal bekend was. Nu sturen we nog een ‘echte’ uitnodiging met het adres en een rsvp link naar een simpele website om daar meer te vertellen over het thema en de dresscode.

We’ll keep you posted!

Misschien vind je dit ook leuk

3 Comments

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *