Trouwen: De leukste Instagram accounts en Blogs om te volgen

Als je gaat trouwen dan heb je een grote honger naar inspiratie. Ik zelf had echt geen idee wat voor trouwjurk ik wilde, en heb mijn smaak kunnen ontdekken dankzij heel veel andere bruidjes en foto’s. In deze video neem ik je mee naar de must follow Instagram accounts en blog wat mij betreft. Ik ken ze natuurlijk lang niet allemaal dus voel je vrij om in de comments meer tips te delen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik maar een paar trouwjurk designers kende toen ik werd gevraagd, dus al je hier meer inspiratie voor wilt lees dan zeker verder! Google de designers en laat je inspireren voor jouw droomjurk.

trouwjurk trouwen
Top tip!

De app Wed Pics gaan wij zeker gebruiken voor onze bruiloft. Het is het beste uit te leggen als een groepsapp voor foto’s en video maar dan met alle gasten van je bruiloft. Iedereen maakt natuurlijk foto’s, nog veel meer dan de gasten delen op social media. Om toch al deze snapshots te krijgen, en ze ook meteen met al je gasten te delen kun je deze app gebruiken. Je nodigt vrienden uit via sms en kunt hier ook extra info in kwijt over de trouwlocatie etc.

trouwlocatie

Instagram

Grace loves Lace

Rime Arodaky

For Love and Lemons

Hello May Magazine

Bo and Luca

Bloomfeld

Wild at Heart

 

Blogs

The perfect wedding

Green wedding shoes

The Lane

 

Designers
Succes met de voorbereidingen 🙂 Meer blogposts over trouwen vind je hier.

Altijd op de hoogte blijven van de laatste videos? Abonneer je hier.

 

 

Misschien vind je dit ook leuk

6 Comments

  1. 1
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *