Tips van mijn moeder voor een gelukkig huwelijk!

Over 3 maanden ga ik trouwen met mijn grote liefde, en is natuurlijk een goede reden om eens aan mijn moeder te vragen wat het geheim is van een goed huwelijk? De relatie van mijn ouders is een groot voorbeeld voor me, want natuurlijk ga je samen door diepe dalen, maar zij hebben nog steeds zoveel lol samen, dat hoop ik ook te houden.

Wat heeft zij geleerd in 32 jaar huwelijk?  Waar loop je tegenaan? Waar kun je op letten om je relatie fris te houden? En waarom wilde ze op een gegeven moment liever een relatie met de postbode?

Kijk mee naar de liefdeslessen van mijn mamsie….

Wil je nog een video zien die ik samen met mijn moeder maakte? Bekijk dan deze video

Misschien vind je dit ook leuk

7 Comments

 1. 1

  Zo fijne video! Volgens mij heb je twee hele begripvolle, lieve ouders.

  P.s. je hebt een knappe mama Sanny 😉

 2. 2
 3. 3
 4. 5
 5. 6

  Wat een mooie video. Dat moet een heel leuk feest zijn geweest. Ik wens je een heel gelukkig en langdurig huwelijksverbond toe. Het gaat er om dat je de beste partner bent en niet dat je de beste partner hebt, zeg ik altijd.

 6. 7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *