De secret werkt echt! Geweldig nieuws en een breakdown…

De meest gelukkige en ongelukkige momenten kwamen tegelijk deze week. Dat je je soms ook best even minder kunt voelen zelfs als je alles krijgt waar je op hoopt ontdekte ik deze week. Deze week heb ik het over  de Law of Attraction oftewel de wet van de aantrekkingskracht. Ik weet niet of je bekend bent met dit principe maar het werd vooral bekend door het Amerikaanse boek The Secret, maar de theorie bestaat al eeuwenlang. Dat het werkt blijkt voor de zoveelste keer in mijn leven. But be careful what you wish for 😉 Eerder maakte ik deze video over ‘The Secret’.

Ps: Altijd op de hoogte blijven van de laatste videos? Abonneer je hier 🙂

Misschien vind je dit ook leuk

1 comment

 1. 1

  Hi Sanny,

  Onlangs ben ik op jouw pad (website, youtube, etc) gekomen en het enige wat ik wil zeggen.
  WAT BEN JIJ LEUK! Ik voel zoveel liefde en dankbaarheid en dat geeft mij dan weer kracht om dat oom uit te stralen. Ik moest dit gewoon even kwijt!

  Dank je wel dat je in mijn leven terecht bent gekomen!

  Groeten,

  Maarten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *