The New Beginning: het evenement van Marieke en mij

Samen met Marieke van Meijeren organiseerde ik het event ‘The New Beginning’. Marieke is goede vriendin van mij en oprichtster van De Bewustzijnschool in Amsterdam.

“The New Beginning” is een event over spiritualiteit en bewustzijn om het jaar mooi af te sluiten. Daarnaast is het een evenement om echt te kiezen voor een nieuw begin. Ook sprekers Wiggert Meerman, Maaike van Ees en Leroy Naarden gaven een te gekke talk. Ze vertelden over hun zoektocht naar geluk. Daarnaast zat de sfeer er goed in dankzij de energizers van Revé Terborg.

Dit soort events zijn voor mij persoonlijk ook echt een nieuw begin. Ik ben super dankbaar dat er in totaal 470 mensen zijn gekomen.

Ps: Kan je niet wachten op de volgende video? Abonneer je hier 🙂

Meer vlogs over m’n leven, vind je hier.

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *