Tarotkaarten leggen: Wat is het? En hoe geeft het je antwoorden?

Ik weet niet of jij heel bekend bent met Tarotkaarten, maar ik vond het wel eens tijd om in deze wereld te duiken. Er zijn best veel mensen die dagelijks een kaart trekken om richting te geven aan hun dag, zo ook Fidessa Doctors van Leeuwen van Lightstyle Creations. Ik ontmoette haar 3 jaar geleden toen we samen de allereerste video opnamen voor Sanny zoekt Geluk over lichter leven.

Verleden, heden, toekomst

Fidessa doet regelmatig Tarot kaartleggingen en legt me uit hoe het werkt en waar dit eeuwen oude gebruik vandaan komt. We deden een 3 kaartslegging.
Hierbij trek je drie willekeurige kaarten, en stel je daarbij een vraag waar je bij zit. De drie kaarten staan voor het verleden, dus wat je hebt gedaan. Het heden, hoe het nu is. En de toekomst, welke kant brengt het jou op?

Ik had er om eerlijk te zijn niet zoveel van verwacht vanwege de willekeurigheid, maar het is toch grappig om te merken dat je door een bepaalde betekenis van een kaart toch meer een andere richting op gaat denken. En dat is het ook voor mij, een andere manier om je inspiratie te geven.

Winactie

Fidessa geeft zo’n zelfde kaartlegging weg via skype, als je die wilt winnen. Laat dan een reactie achter in de comments 🙂

tarotkaart legging

 

 

 

Misschien vind je dit ook leuk

13 Comments

 1. 1

  Leuk dat tarotkaarten op deze manier in het licht worden gezet. Ik had het nog niet eerder als iets wat ik zou willen ondervinden gezien, maar ik ga er zeker over nadenken om eens kaartlegging te doen.

  Ik ben heel benieuwd naar je online cursus. Woe weet dat ik hem ga volgen tegen die tijd 🙂

 2. 2

  Ik sta op dit moment op een soort turning point in mijn leven, waarbij ik graag wat richting zou willen krijgen! Hele leuke vlog. Spread the light!

 3. 3

  Een fijne en duidelijke video weer sanny! Leuk dat je hier aandacht aan besteed. Denk nml dat veel mensen dit nogal zweverig vinden haha!

  Ik zou het te gek vinden om een kaartlegging te winnen: ben heel benieuwd of mij gedachten ook anders zullen zijn. Fijne dag!:)

 4. 4

  Wat een inspirerende video.
  Het klinkt mooi om een richtlijn te krijgen als je vast zit of een probleem hebt.
  Bijzonder om te beseffen dat het antwoord al in je zit.

  Ik ben erg benieuwd of dit bij mij ook zo zal zijn!

 5. 5

  Hoi Sanny, wat leuk om met je mee te kijken. De positieve energie straalt er vanaf. Ben heel benieuwd wat er in mijn kaarten zou staan.

 6. 6

  Ik zou graag de tarotsessie winnen!
  Vorige week hebben we slecht nieuws ontvangen ivm de ziekte van een familielid. Nu zitten we onze planning van onze bruiloft te heroverwegen.
  Als tweede reden zou ik graag een positieve ervaring willen opdoen met het tarot leggen! Jaren geleden heb ik dit ook laten doen in het Aziatische deel van Istanbul, maar door een taalbarrière bleef er veel onduidelijk.
  Graag zou ik de sessie winnen om verlicht met richting op weg te kunnen en een fijnere ervaring met een Nederlands sprekende, op het oog zeer sympathieke, vrouw op te doen!

 7. 7

  Leuke vlog weer en wat een sympathieke vrouw Fidessa! Heel herkenbaar om al wat ideëen te hebben maar nog graag wat meer richting willen krijgen. Ik ben met een aantal verschillende projecten bezig (eigen blog, importeren Zuid Afrikaanse bad/bodylijn, freelancen) dat een Tarot trekking me heel leuk om een keer te doen om zo meer helder voor ogen te krijgen welke kant ik op moet!

 8. 8

  Weer een super leuke video! & een interessant onderwerp. Wat met met name aanspreekt is dat de tarotkaarten worden beschreven als een extra handvat in je persoonlijke ontwikkeling die worden bepaald door de synchroniciteit, heel interessant! Ik geloof heel erg dat dingen gebeuren met een reden. Lijkt me erg leuk een tarot kaartlegging te mogen meemaken. Momenteel bevind ik me op een kruispunt in mijn leven en weet ik niet zo goed welke richting op te gaan (uit huis gaan, reizen, veranderen/verdiepen in mijn werk). Hierover zou ik graag eens willen zien wat de kaarten me te vertellen hebben.

 9. 9

  Wow dit heeft mij wel geraakt.Dit is mijn antwoord.MOmenteel bevindt ik me op een kruispunt.IK dacht dit is echt iets wat ik nodig heb.Dit zou mij zo helpen.

  Lief Kristin

 10. 10

  De hele vlog lang dacht ik; dit wil ik ook een keer! Dus ik hou me zeker aanbevolen voor de winactie! Hele leuke blog weer Sanny.

 11. 11

  Lieve Sanny en Fidessa,

  Wat een mooie en interessante vlog!
  Behalve ”kaarten” en ”toekomst voorspellen” had ik nog niet echt een beeld bij wat tarotkaarten lezen inhoudt, maar ik vond het heel leuk om te zien wat voor gesprek jullie hadden rondom de kaarten en ben gewoon mega benieuwd wat Fidessa mij zou kunnen vertellen. Synchroniteit is iets waar mijn yoga-lerares veel over vertelt heeft en wat ik de laatste tijd steeds vaker terugmerk in m’n leven, dus ik zou super super graag willen weten wat de synchroniteit in mij bij het kiezen van de kaarten naar boven zou brengen.

  En elk geval denk ik dat jullie allebei super trots kunnen zijn op het werk wat jullie doen, want het is absoluut inspirerend.

  Liefs,
  Anneke

 12. 12
 13. 13

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *