Hoe kun je groeien uit een crisis? Dit kun je doen volgens Susan Smit

Het Happinez Festival 2019 komt eraan. In aanloop daarvan stel ik een aantal sprekers aan je voor. Deze keer ben bij schrijfster Susan Smit.

Je kent Susan Smit waarschijnlijk van haar romans, maar ze heeft ook veel boeken geschreven over spiritualiteit. Susan Smit zat in een diep dal toen ze ging scheiden van de vader van haar kinderen. Toch heeft ze ook veel geleerd van deze zware tijd. Ze vertelt hoe ze bovenop haar crisis kwam en hoe ze er wat goeds uit heeft gehaald.

Daarnaast deelt ze met ons hoe we het beste om kunnen gaan met negatieve emoties en hoe je zo’n crisis zelfs kunt benutten om uit te groeien. Kortom: omgaan met emoties in een crisis, dat is het thema van vandaag.

Ps: Kan je niet wachten op de volgende video? Abonneer je hier 🙂

Ik ging voor deze reeks ook langs bij mindfulness trainer Eline Snelhandlezeres Ellen Duim en psychotherapeut Hannah Cuppen.

 

VANDAAG GELUKKIG. MORGEN SUCCESVOL

Dat is de titel van mijn online programma die dit najaar zal starten. Een cursus die je helpt te ontdekken waar het nou echt om gaat voor jou, en wat jou het gelukkigst maakt. We gaan samen werken aan een positieve mindset, zodat je van daaruit kunt werken aan je successen van morgen.
Ben je nieuwsgierig? Meld je hier aan om op de hoogte te blijven als we gaan starten.

Misschien vind je dit ook leuk

1 comment

  1. 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *