Sport motivatie tips!

Sporten. Het is super belangrijk. Dat weet je. Maar jezelf er toe zetten kan een hele uitdaging zijn. Dit zijn mijn ultieme sport motivatie tips, waardoor ik wél ga, en er vaak nog zin in heb ook!

 

1. Met sporten in de ochtend zet je je verbranding aan waardoor je je eten de hele dag door beter verteerd en dus slanker blijft. Daarnaast ontstress je van sporten en ga je gezonder eten omdat je het na het sporten sneller ‘zonde’ vindt om ongezond te eten.

 

2. Trek in huis alvast je sportschoenen aan en zet knal muziek op.

 

3. Verander je associatie met sporten van slecht en stom naar iets waar je je energieker en sterker van gaat voelen. Positief dus. Help jezelf door een moodboard te maken of beschrijf in een krachtige spreuk waarom sporten jou een goed gevoel geeft. Bijvoorbeeld: Ik voel me krachtig als ik sport.

 

4. Vind een maatje. Je hebt het in mijn vlogs gezien. Als mijn zus op me staat te wachten om 07.00 uur ‘s ochtends kom ik mijn bed wel uit. Hierdoor koppel ik het sporten direct aan plezier.

 

5. Pak een lesje zodat je zelf niet hoeft na te denken. En bespaar tijd door een HITT training te kiezen. Deze high intensity interval training duurt meestal een 30-45 minuten en je gaat er flink van zweten.

 

6. Begin klein, zodat je ook echt gaat. Ga bijvoorbeeld maar een half uurtje naar de sportschool. Of begin met 10 minuten hard lopen.

 

7.Plan het in. En plan vooruit. Maak er een gewoonte van. Kies 2 vaste momenten in de week.

8. Luister naar Podcasts tijdens het sporten, en leer terwijl je beweegt.

 

9. Leg ’s morgens je sport outfit al klaar en zorg dat je pakkie zo leuk is dat je zin hebt om het aan te trekken. Zodat je je zelfverzekerd voelt.

Succes met sporten! You can do this, and you owe it to your body!

Sport Motivatie tips

Misschien vind je dit ook leuk

5 Comments

  1. 1

    Leuke en handige tips Sanny. Ik had het sporten net een beetje opgepakt totdat ik 3 keer achter elkaar flink de griep kreeg. Nu ben ik al aan t puffen als ik de trap moet nemen haha… Maar ik neem hem wel ;)… Zo moet ik dan ook maar weer denken!

  2. 2

    Leuke tips! En wat een leuke foto van jou! Ik vind het altijd zo goed van je als ik je vlog kijk en zie dat je ‘s ochtends vroeg al lekker met je zusje gaat sporten.

  3. 4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *