Selfhelp Sanny: Hoe ik keuzes maak en op koers blijf

Keuzes maken moeten we elke dag, ons hele leven. Kiezen waar je wilt wonen, welke studie je gaat doen, met wie je wilt verkeren, wat je s’ochtends aantrekt en hoe je het geld gaat verdienen om dat te kunnen kopen. Nooit eerder waren er zoveel keuzemogelijkheden. Alles kan en dat is vrijheid, maar soms ook knap lastig. Van Anne-Mieke kreeg ik de vraag hoe ik doelen stel, op koers blijf en wat ik doe als ik stil sta. Ik vertel het je in deze video:

Ps: Altijd op de hoogte blijven van de laatste videos? Abonneer je hier 🙂

Misschien vind je dit ook leuk

1 comment

  1. 1

    Hoi Sunny, ik zie dat er een typefout in je kopje staat. ipv KOERS staat er HOE IK OP KOES BLIJF… mvg Dave

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *