Sanny’s Meditatie album Licht, Lucht & Liefde is nu uit!

Sanny's meditaties

Na de vele verzoeken om meer meditaties te maken, is hier dan eindelijk mijn eerste meditatie album: Licht, Lucht & Liefde! Die inmiddels al meer dan 1600 keer is gedownload.

Als alles om je heen zo snel gaat vraag je dan eens af: is het de wereld die zo druk is? Of zijn het mijn gedachten?

7 jaar geleden begon ik met het maken van meditaties, en die zette ik op Youtube. Ze zijn samen meer dan 1,3 miljoen (!!) keer beluisterd en door de honderden reacties wist ik goed waar er behoefte aan was: meer rust, meer zelfvertrouwen maar vooral ook meer inzicht krijgen in jezelf. Juist in een wereld waar alles zo snel gaat vinden we het lastig om contact te houden met onze binnenwereld. En die verbinding maak je elke keer als je mediteert. Ik noem dit eerste album daarom ook wel mini – therapie sessies met jezelf.

Iedereen heeft stilte nodig

Dat we die stilte allemaal kunnen vinden, dat weet ik inmiddels door de 2500 cursisten die ik heb begeleid in Vandaag Gelukkig, Morgen Succesvol. Het kost alleen wel wat extra aandacht, zeker als je gewend bent om altijd maar door te denderen… Misschien is jouw meditatie het enige moment in de week waarop je werkelijk even kunt ontspannen en je bewust wordt van je ware gevoelens. Zonder deze te beoordelen of erover te piekeren.

Mediteren wordt al meer dan 5.000 jaar ingezet om rust en balans in jezelf te vinden en de concentratie te vergroten. Je ontwikkelt het vermogen om bewust aanwezig te zijn in het moment, hierdoor ontspan je en laad je op. Uit onderzoek van de John Hopkins University blijkt dat meditatie zelfs de symptomen van depressie, angst en pijn door stress vermindert.

Opladen en ontspannen kan op veel manieren, maar contact maken met je gevoel en je innerlijke zelf kan wat mij betreft maar op een manier: mediteren.

Zelfliefde

In dit eerste meditatie album – gevuld met 7 meditaties & 3 video’s – staat zelfliefde centraal. Dat is waar persoonlijke groei begint. Accepteren wie je bent, oude stukken transformeren en meer liefde voelen voor jezelf.

Licht: je gaat een energetische shift maken. Je leert hoe je je energieveld helemaal kunt opschonen, zodat je oude overtuigingen, onzekerheden en pijn los kan laten.

Lucht: staat voor de ruimte die je voor jezelf mag innemen. We zetten anderen vaak op de eerste plek, en daarmee vergeten we onszelf. Terwijl je er pas écht kan zijn voor de ander, als jij eerst investeert in jezelf en een stevige basis. 

Liefde: jij mag er zijn. Dat weet je wel, maar er is nog zoveel meer dat jij hebt te geven aan deze wereld. Dit begint bij eerst jezelf helemaal zien. Jezelf helemaal accepteren. Hoe meer aandacht je hier aan geeft, hoe meer innerlijke rust je ervaart. Vanuit deze basis kan je met een groter zelfvertrouwen naar buiten toe treden.

Goed om te weten: deze meditaties heb ik ontworpen voor zowel beginners als gevorderden!

Klik hier om dit album te bestellen en de reviews te lezen!

Dit meditatie album is voor jou als je:

  • Vaker een gevoel van vertrouwen wilt hebben in jezelf en in wat je kan

  • Je niet meer ‘overwhelmed’ wilt raken door je gevoelens en gedachten

  • Je niet langer lamgeslagen wilt voelen door wat er in de wereld gebeurt

  • Vaker op een dag geluksmomenten wilt ervaren

  • Oude overtuigingen wilt loslaten en een nieuw begin wilt maken

  • Je dag positief en opgewekt wilt beginnen

  • Meer verdieping wilt in je meditaties

Klik hier om dit album te bestellen en de reviews te lezen!

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *