Recept voor een heerlijke kerstdrank

Super simpel recept om binnen 1 minuut een heerlijk warme kerstdrank te maken. Voor de Crazy Christmas Collab op Youtube maak ik samen met allemaal andere Youtubers inspiratie video’s voor deze kerst. Check hier dit heerlijke en vooral makkelijke recept! Zonder alcohol.

kers

 

 

Ik ben dol op kerst. Voor mij is het altijd een tijd van ontspanning en even terugblikken op wat ik allemaal heb meegemaakt het afgelopen jaar. We vieren het op eerste kerstdag altijd met onze hele familie (22 man) in een restaurant of bij iemand thuis. Uiteindelijk eindigen we vaak dansend, heel gezellig. Vaak maken we allemaal een gerecht en hebben we een overvloed aan lekkere hapjes. Deze Cranberry kerstdrank heeft vorig jaar een geweldige indruk gemaakt! Het recept heb ik van een fotoshoot die ik vorig jaar deed voor een culinair magazine. Toen kregen we dit voorgeschoteld en ik bleef er maar van drinken.

Recept voor 2 liter van dit heerlijk zoete drankje:

– 500 gram cranberry’s
– 2 liter water
– 400 gram bruine suiker (mag ook wat minder zijn, maar hey het is kerst!)
– 3 kaneelstokjes
– 1 vanille stokje
– 4 kruidnagels
– 4 jenever besse
– wat liefde

Doe alle ingrediënten in een pan en breng het geheel aan de kook. Kook het 10 minuten, en laat het 60 minuten staan om te trekken. Daarna hoef je alleen nog de cranberry’s en overige ingrediënten eruit te zeven. Et voila! Enjoy!

 

 

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *