Raad de kledingstijl van je vriendin

Kleding kan heel bepalend zijn voor hoe je je voelt. Als ik even niet zo lekker in mijn vel zit, dan trek ik graag een ‘power outfit’ aan, een outfit die me een zelfverzekerd gevoel geeft, en me daardoor beter laat voelen.

We posten tegenwoordig zo graag onze outfits op Instagram en andere social media, dat je zou denken dat al jouw vrienden heel goed weten wat je in de kast hebt hangen en wat je aan zou trekken als je je zelfverzekerd, stoer of juist sexy wilt voelen. Maar is dat ook zo?

Je hebt het al een beetje in mijn vlogs voorbij zien komen,  ik heb samen met Cynthia van Misslipgloss.nl meegedaan aan de Twingo Fashionchallenge. In deze challenge raad je op een grappige tinder – achtige manier wat de kledingsstijl van je vriendin is.

Cynthia en ik deden de challenge in real life: We shopte een outfit voor elkaar, die we aan zouden trekken naar een date. Hoewel het nooit in me zou opkomen om te gaan shoppen voor een vriendin, moet ik je zeggen dat dit echt een hele leuke ervaring was, omdat je elkaar op een andere manier inspireert zo. Anyways hier is het leuke eindresultaat!

Wil je de fashionchallenge ook doen? Klik dan hier!

 

Deze post is een samenwerking met Renault.

 

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *