Hoe ik m’n pigmentvlekken en zwangerschapsmasker heb verwijderd

“Hé Sanny, je hebt zeker chocolademelk gedronken?” Ik baalde elke keer als ik weer een opmerking kreeg op de twee donkere streepjes boven m’n bovenlip. Dit waren namelijk geen resten van chocolademelk, maar was m’n zwangerschapsmasker.

Voordat ik zwanger werd, had ik al lange tijd last van een zwangerschapsmasker. Ik had heel veel pigmentvlekken op m’n gezicht. Toen ben ik op zoek gegaan naar een huidbehandeling die mijn pigmentvlekken kon verwijderen.

Ik ben uitgekomen bij Delia van Delia Skin Clinic. Samen zijn we een traject ingegaan om ze weg te halen en het is gelukt! In deze video zie je het resultaat.

Ps: Kan je niet wachten op de volgende video? Abonneer je hier 🙂

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *