Patrick had 2 keer een burnout en leeft nu vanuit nondualiteit, maakt dat gelukkig?

Nondualiteit is een thema dat ik hier nog niet zo vaak besproken heb, toch is het wel degelijk een stroming die vele mensen gelukkiger maakt en steeds bekender wordt. Bekend aanhanger van nondualiteit is Patrick Kicken. Patrick werkte 21 jaar voor de landelijke radio , bij o.a 3FM en Radio Veronica en heeft al een hele zoektocht naar geluk afgelegd. Hij deed alles wat hij leuk vond, hij ging als een raket, totdat het hem te veel werd en hij tot 2 keer toe een burn-out kreeg. We praten over wat hij hiervan leerde en hoe leven vanuit nondualiteit hem helpt om gelukkig te leven. En daar ben ik vooral nieuwsgierig naar, wat is dat nou eigenlijk? En gaat dit mij helpen om nog meer bij mezelf te komen? Ik overviel hem in zijn ego museum.. Kijk met me mee!

Patrick Kicken is inmiddels vooral bekend van zijn populaire podcasts ‘Praten over bewustzijn’ en ‘Leven zonder stress’ en voor deze laatste interviewde hij mij maar liefst 51 minuten lang (!) over de wet van de aantrekkingskracht, mijn verleden en hoe ik omga met de druk van buitenaf:

Ps: Kan je niet wachten op de volgende video? Abonneer je hier 🙂

Misschien vind je dit ook leuk

2 Comments

 1. 1

  Hoi Sanny,

  leuke video over jou! heel helder hoe je verteld hoe je in het leven staat. Veel herkenningspunten. Zeker ook het bezig zijn met spiritualteit op jonge leeftijd en dat je dan tussen de ‘oudjes’ zit. Dat was voor mij een reden om enkele cursussen te beeindigen én waarom ik ook zo blij ben dat ik jou video blog heb ontdekt! spiritualiteit en ontwikkeling is niet suf! Ik vroeg mij af of er een cursus is die jou uiteindelijk geholpen heeft. Als je op internet zoekt naar cursussen wordt je dood gegooid met wat er is voor hooggevoelige mensen 🙂

  dank,

  groetjes,

  Maren

  • 2

   Hi Maren,

   Hoewel ik veel trainingen heb gevolgd, heb ik weinig ervaring met hsp cursussen. Ik ken wel Susan Marletta Heart en haar boeken over HSP die zijn aan te bevelen en ze doet ook coaching en geeft trainingen. Misschien kun je daar eens kijken.
   Succes!
   Liefs Sanny

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *