Op Safari in Zuid Afrika, weekvlog #17

Het was een actieve week in Zuid Afrika waarin we reisden van Kaapstad naar Port Elizabeth om wilde dieren te bekijken in Addo Elephant park en midden in de bush te slapen. Daarna op safari te gaan in Scotia, een private game reserve waar je een grotere kans hebt om leeuwen te zien.

 

Vervolgens zijn we via Route 62 naar Oudtshoorn gereden voor 1 nachtje, en daarna verbleven we nog 2 nachten in Stellenbosch om te genieten van de heerlijk Zuid Afikaanse wijnen en de duckparade bij Vergenoegd Wine Estate.

 

Er komen nog 4 specifieke reisvideo’s over deze mooie plekken. Maar hier zie je alvast hoe onze week zo’n beetje verliep!

Misschien vind je dit ook leuk

2 Comments

 1. 1

  Oh my.. zo leuk! Dit is zeker een bucketlist dingetje 🙂 hartstikke leuk om dit filmpje te bekijken.

  Liefs.
  http://www.merelteunis.nl
  Een persoonlijke lifestyle blog met dagelijks nieuwe artikelen over de kleine dingen in het leven, inspiratie, beauty, wanderlust, food & health.

 2. 2

  Hallo Sanny, wat een superleuk filmpje! Mijn Franse vriend en ik gaan in september naar Zuid-Afrika en ik krijg hier wel wijn-inspiratie van 🙂 Hoe heet jullie accommodatie bij Addo (als jullie naar Schotia gaan)? En wat is dat wijndomein op die prachtige locatie? Benieuwd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *