Op nr 1 in de ‘Gooisch top 11’

Altijd leuk om in een top- nog- wat genoemd te worden, en helemaal als je dan op het eerste plekje staat 🙂 Youtube land wordt volwassen, een aantal jaar geleden kon je lekker onder de radar dingen uitproberen want mensen hadden nog nooit gehoord van een ‘vlog’. Nu kun je nog steeds van alles gewoon op je kanaal gooien, maar de kans dat veel mensen het zien en er een mening over hebben is groot. Iedereen wordt ook steeds professioneler. Veel vloggers hebben editors en nemen zelfs hun eigen camera-man of vrouw mee op pad (!). Ik edit zelf nog een groot deel omdat ik het gevoel heb dat ik anders het persoonlijke een beetje kwijt raak, en daarnaast wil ik niet geregisseerd worden haha. Die dingen loslaten en uit handen geven dat is dan weer mijn uitdaging zullen we maar zeggen 🙂 Meer hierover lees je in dit leuke interview:

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *