ONTSPANNEN IN 10 MINUTEN MET DEZE MEDITATIE

Alle grote leiders en succesvolle mensen weten het. Mediteren levert een hoop op. Daarom in deze how to: Ontspannen in 10 minuten. Doe lekker mee en ervaar wat het jou brengt. Mij maakt het een stuk gelukkiger. Het geeft niet als je nog nooit hebt gemediteerd, dit is ook een kennismaking voor beginners. En laat me weten hoe het ging! Want ik ben erg benieuwd. Liefs Sanny

 

 

En? Hoe ging het? Ik doe dit elke ochtend als ik op sta nog voordat ik heb gedoucht of gegeten. Mediteren is wat mij betreft de perfecte start van de dag.

Als je het leuk vindt kun je ook … dit interview bekijken dat ik met Tijn Touber had over de kracht van meditatie. Hij ging van een leven vol sex, drugs en rock ‘n roll, naar het leven van een yogi. Nu heeft hij beide werelden gecombineerd.

 

 

Check ook deze quotes over meditatie van de Dalai Lama, Deepak Chopra, Eckhart Tolle en Buddha:

kind meditatie why meditate the power is in you budha

Misschien vind je dit ook leuk

3 Comments

  1. 1

    Sanny, jij bent echt een bron van inspiratie voor mij! Dankjewel hiervoor!
    Ga zo door topper! Liefs!

  2. 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *