Ik start iets nieuws!

Ik wil even iets met jullie delen: ik ben bezig met iets nieuws. Je zou kunnen zeggen: heb je niet al genoeg te doen met je twee jonge kinderen, het online programma en je verbouwing/verhuizing? Klopt zeker, maar ik heb zo veel ideeën en dit is zo leuk!

Ik ben m’n eigen planner aan het maken. Geen elektronische, maar een papieren. Een planner waar je je afspraken inplant, maar ook je doelen. En het heeft ook een uniek onderdeel dat geen één andere planner tot nu toe heeft. Maar wat dat is, hou ik nog even geheim. 😉

Ps: Kan je niet wachten op de volgende video? Abonneer je hier ?

VANDAAG GELUKKIG. MORGEN SUCCESVOL
Wil je een mooier en positiever leven? Met mijn online programma Vandaag gelukkig, Morgen Succesvol, coach ik jou stap voor stap naar een positieve mindset waarmee je veel meer mogelijkheden naar je toe zal trekken om het leven te creëeren waar je van droomt. Daarnaast krijg je veel meditaties, en leer je hoe je kunt leven vanuit intuïtie. Wil je de volgende ronde (6 september) ook mee doen? Klik dan hier.

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *