Nieuwe trend Cold pressed juices

In Amerika is het helemaal hot en ook in Nederland zijn er al een aantal Cold Pressed Juice barretjes te vinden. Natuurlijk weten we allemaal dat vers geperste sapjes gezonder zijn dan die uit een pak in de supermarkt. Toch blijkt het ook nog belangrijk te zijn door welk type juicer je sapje is gemaakt. Een cold pressed juicer zorgt ervoor dat de voedingsstoffen in je juice beter behouden blijven. Dit komt omdat er geen warmte aan te pas komt en er minder ingrediënten verloren gaan. Deze juicer drukt de groenten en het fruit tegen elkaar aan en vermaalt het. 

juice1

juice2Dus voor je gezonde sapje ga je naar een cold pressed juice bar! In Amsterdam zijn er al een aantal te vinden bijvoorbeeld JuiceBrothers , The Cold Pressed Juicery en Roots. In Rotterdam ga je naar Bertmans. Natuurlijk kun je je sapjes ook gewoon online bestellen bijvoorbeeld hier of hier.

 

juice3 juice4

 

 

Een flesje kost rond de 5 euro. Tja, prijzig is deze gezonde boost wel, no wonder dat deze twee zaken in Oud-Zuid zitten;). Bij JuiceBrothers is er genoeg keuze aan smaken. Ik zeg, proost!

 

juice5

You May Also Like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *