Naar Tony Robbins en opnames Fashionchick

Wauw wat een week. In 4 dagen volgen we 50 uur lang de seminar ‘Unleash the Power Within’. Een van de meest bijzondere ervaringen die ik ooit heb meegemaakt…Nog nooit zo hard gewerkt, gelachen en gedanst. Binnenkort meer hier over.

x vanuit Londen.

Misschien vind je dit ook leuk

4 Comments

 1. 1

  Wat een gave week heb je gehad Sanny! Ik kan me nog herinneren dat ik je op het Happinez Festival tegenkwam, ik zit nog in je filmpje haha. En zie waar je nu al bent :). You go girl!

 2. 2
 3. 3

  Good post.
  I’m very spoiled that website. Plenty of helpful information here. If you’re interested in UPW tickets come to find our site.

 4. 4

  Super inspirerend! En kennelijk weet je een breed publiek te trekken; ik ben een praktiserend moslima, en herken veel van jouw positiviteit en leefwijze (vroeg op, vroeg slapen, gezond eten, het belang van de intentie, eerlijkheid & openheid, mediteren, dankbaarheid, etc.) in de lifestyle van de Profeet Mohammed. Naast mijn godsdienst ben jij inmiddels een vaste inspiratiebron.

  Ik geloof oprecht dat jij nog héél ver gaat komen. Op een positie en met een mate van impact waar je als actrice/model/presentatrice nooit had kunnen komen. Marc my words 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *