Onthaasten in de Algarve Portugal

Erop uit gaan of het nou dichtbij is of ver weg, geeft je een ander perspectief. Afgelopen week ben ik samen met Youtube collega Nanne Meijer naar Faro in Portugal gegaan om samen een travel video op te nemen. We deden dit om…

te kijken of we vaker samen op reis willen gaan, om op die manier onze 2 passies te combineren: Reizen en video’s maken. Deze video is daarom ook meteen een pilot in samenwerking met Eliza was here.

Deze trip kwam op een goed moment voor mij. Soms wordt alle drukte en ambitie me weleens een beetje te veel, het is de sociale druk die ik voel, en die vele anderen met mij voelen. De route naar een burn-out ligt bij veel mensen op de loer. Ik ben heel blij dat ik een aantal gewoontes in mijn leven heb die dat zullen voorkomen. Zoals meditatie, wandelen en het bewustzijn dat je niet altijd mee hoeft met deze snelle wereld en soms gewoon kan ‘zijn’.

Wat een cadeau om aan te komen bij ons verblijf ‘Monte da Lua’  waar je als eerste het bordje BREATHE tegenkomt.

Tijdens deze super leuke trip kwam ik tot het volgende inzicht:

We reizen niet om het leven te ontvluchten. We reizen zodat het leven ons niet kan ontvluchten.

En juist daarom blijf ik mezelf uitdagen om reisjes te boeken ook al ben ik moe. Uitrusten en je mind clearen zit hem niet alleen in meditatie of op de bank hangen en jezelf aflsuiten, maar ook juist in afstand nemen van je leven en jezelf openstellen voor nieuwe avonturen, mensen en plekken.

 

 

Ons guesthouse was een plaatje zoals je ziet! Het heet Monte da Lua  en ligt echt midden in het niks. Carlos, one gastheer was echt mega aardig en zat vol leuke tips. Een goede aanrader als je op zoek bent naar een zen vakantie.

 

 

 

Algarve Buggy Tours

Deze buggy tour was zo leuk! Weer een hele andere manier om het achterland van faro te verkennen. We hebben het hier geboekt.

Misschien vind je dit ook leuk

2 Comments

 1. 1

  Hi Sanny,
  Leuke video zeg, Misschien ga ik ook wel deze kant op binnenkort het ziet er heel zen uit. Kun je me zeggen hoeveel kamers ze in totaal hebben bij deze guest house?
  Gr Eva

  • 2

   Hi Eva,

   Ja het is een heel mooi plekje. Wel een auto huren anders ben je wel heel erg afgezonderd. Ze hebben in totaal 6 kamers bij Monte da Lua

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *