My current mood: Spullen waar je blij van wordt!

Flamingo’s, planten, exotisch behangetjes, en meer fijn spul voor in je huis. Ik ruik het voorjaar…

Ik weet niet wat dat is. Ineens is er dat gevoel dat alles in huis schoon moet en nieuw. Of in elk geval anders. Fris. Sinds we op jacht zijn naar een leuke behangetje voor een muur in ons huis, ben ik verslaafd aan inspiratie shoppen op het net. Wat kan een printje aan de muur veel doen! Heel wat uren droom ik weg op Pinterest ( daar ben ik nu ook te volgen trouwens ) en binnenkort show ik wat het is geworden. Flamingo’s zijn de nieuwe ananassen and i love em!
Hieronder volgt een selectie van al het lekkers dat ik tegenkwam.

Enjoy!

Gouden potjes | Bronzen schaal | Flamingo Kussen | Deurmat | Behang |

Roze plantjes van de Markt | Gouden Armband | Deurmatten H&M |

Behang van Cole and Son.

Misschien vind je dit ook leuk

1 comment

  1. 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *