Moeder en een succesvolle carrière? De beste tips van Myra

Regelmatig fantaseer ik over kinderen, en hoe je leven daardoor veranderd. Ik vraag me dan meteen ook af hoe je alles in godsnaam met elkaar kunt combineren. je wilt je kind gelukkig maken maar jezelf natuurlijk ook. Veel mensen zeggen dat dit vanzelf allemaal goed komt. Maar ik kan het niet laten om tips te vragen aan een moeder die niet alleen een succesvolle blog runt maar het ook nog eens allemaal alleen moet doen omdat ze een alleenstaande moeder is.

Myra de Wildt richtte de blog  HappySingleMoms.nl. op om meer single moms te vinden en ervaringen uit te wisselen. Ik vraag haar advies over hoe je het moederschap kunt combineren met een carrière. Deze video maakte ik samen met VIVA400 en Renault voor vrouwen met ambitie. Benieuwd naar jouw ambitie type? Check het hier en maak daarmee kans op een weekend weg in een Renault die bij je past.

Misschien vind je dit ook leuk

1 comment

  1. 1

    Groot post, zeer informatief. Ik vraag me af waarom de andere deskundigen van deze sector geen deze merken. U moet moet doorgaan uw schrijven. Ik ben zeker , je hebt een enorme base al lezers!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *