Mijn week in foto’s!

Wat stond er op de agenda? Een commercial opnemen, een video met Maggi, de lancering van de jurk van Mascha en JoshV, bruidsjurken passen en nog veel meer…

Zelden had ik zo’n strak geplande week als de afgelopen week. Elk uurtje stond vast, ook ‘s Avonds. Er zijn vast veel mensen die week in week uit zo leven, voor mij is het een hele uitdaging!

Maandag was ik thuis aan het werk om een aantal dingen voor te bereiden en een Femme  video op te nemen. En natuurlijk mijn planning goed na te lopen.

Dinsdag stond ik op met stress. Omdat ik dit al aan voelde komen begon de dag met een korte meditatie. Zoals altijd voel ik me daarna een stuk beter. Hoe ik het liefste mijn dag start zie je in deze video. In de ochtend tussen 08.00 en 09.00 uur monteerde ik de video die ik gister heb opgenomen, daarna pak ik om 9.30 uur de trein naar Utrecht waar ik een video opneem bij Blikfilm in samenwerking met Henk Fransen, hij is arts en is een crowdfunding gestart voor een bijzonder mooi project. De video zien jullie ongetwijfeld binnenkort op facebook voorbij komen.
De quotes bij de lift vind ik altijd een leuke manier van wachten..

 

 

 

 

We lunchen op kantoor, ik eet een boterham met Surinaamse eiersalade, dit eet ik bijna nooit meer, omdat het niet zo gezond is. Maar lekker is het wel! Om 16 uur zijn we klaar en pak ik de trein naar Amsterdam om mijn Femme video verder af te editen.
‘s Avonds ga ik met de meiden van Femme uit eten bij Billy Thai om de voortgang van het platform te bespreken.

Na het eten bereid ik de video van Maggi voor, want op woensdag om 09.00 uur staat mijn huis vol met mensen voor de video. Wat de samenwerking met Maggi extra leuk maakt, is dat Loran mijn co-host en vriend van KampeerTV de presentatie doet, dus er wordt alleen maar gelachen. Hieronder zie je een klein voorproefje van wat we hebben gedaan.

Om 12.30 uur is iedereen de deur uit, kleed ik me om, en beantwoord ik wat mail. Dan is het tijd voor de launch van de jurk van Mascha & JoshV. Het is super gezellig want er zijn veel andere Youtubers die ik ken waaronder Teske , Frances , Diana , en Kelly. Tussen het kletsen door zet ik de Femme video live vanaf mijn mobiel.

 

 

Daarna doe ik boodschappen, haal ik wat nieuwe cactussen voor morgen, en om 18.00 uur ga ik uit eten met Mascha en Daan van Social 1Fluencers. We eten een heerlijke…

Om 20.30 uur ga ik naar huis waar ik een bespreking heb met mijn liefste vriendje over mijn website. Om 22.00 uur zijn we klaar en duiken we ons bed in.
Op donderdag begin ik met 2 heerlijke smoothies met allerlei bessen, appel en kokos. Dan edit ik mijn blooper video die ook meteen vandaag online moet, en ik zie dat ik in het Parool sta samen met Lonneke Nooteboom. 

 

 

Om 10 uur zijn daar de dames van Showhome , een interieur blog die mooie foto’s van mijn huis maken. Ik krijg deze prachtige bos bloemen van ze. De foto’s zijn prachtig en ik bekijk mijn huis op een hele andere manier. Ik ben benieuwd naar het interview straks! Zonder echt te lunchen race ik erna door naar een zakelijke afspraak die tot 16.30 uur duurt en daarna werk ik nog een beetje aan mijn administratie. Om 19.00 uur staan mijn zusje en vriendin Sabine voor de deur. Ik laat ze mijn blooper video zien, en we liggen in een deuk:-)

Jeej! Het is vrijdag! Om 09.00 uur heb ik een skype afspraak met Bali over een geheim super leuk project waar ik mee bezig ben…ik zeg nog lekker niks, maar het heeft natuurlijk met Geluk te maken! Kan niet wachten om dit te delen met jullie…

Daarna beleef ik een hilarische ochtend want ik ga trouwjurken passen voor een commercial die ik zondag opneem…

ik pas in totaal 8 jurken in een bruidszaak en erna laten we het resultaat zien aan de regisseur en producent in het kantoor van de stylist. Hoe leuk ziet haar kantoor/ opslag eruit:

De keuze is gemaakt. En ik ga naar huis om even te lunchen, ik neem een broodje met avocado, tomaat en komkommer en ga erna meteen door naar Jan, mijn boekhouder om het jaar 2014 af te sluiten. Ondertussen probeer ik nog even wat make-up op hem uit in de app die jullie inmiddels wel kennen!

‘s Avonds heb ik een feest van 2 vriendinnen. Van te voren eet ik bij mijn zusje met wat vrienden. Charlotte heeft weer heerlijk gekookt!

Zaterdag slaap ik uit, Eline een vriendin uit Londen blijft slapen. We brunchen heel lang en uitgebreid en gaan dan even de stad in.

‘s Middags chill ik thuis met Jorg en daarna omkleden want we gaan uit eten bij het Art’otel.

Daarna gaan we door naar de voorstelling van Valentine: Get Connected . Een grappige voorstelling met een boodschap.

En dan is het alweer Zondag! Vandaag neem ik een commercial op. Ik mag nog niet zeggen waarvoor, maar hij komt in Juni uit en ik ben de bruid. Het is een enorme set, want we draaien op een afgezet stuk snelweg.

We draaien tot 20.00 uur dus ik ben pas om 22.30 uur thuis en plof ik heerlijk moe in mijn bedje!

x Sanny

Misschien vind je dit ook leuk

1 comment

  1. 1

    Hallo Sanny, ik vind de bruidsjurken echt prachtig !! Zou je mij kunnen vertellen bij welke bruidspaar dat was ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *