Mijn kraamtijd: ik heb me nog nooit zo zwak gevoeld

Het is een beetje stil van mijn kant, want ik zit midden in mijn kraamtijd en heb de afgelopen weken spruw en een borstontsteking gehad. Daarbovenop heb ik de zwangerschaps- huidinfectie Pupp, waardoor ik helemaal onder de bulten zit én al twee weken giga jeuk heb.

Helaas helpt er tot nu toe niks tegen deze jeuk. Ik slik zelfs Prednison, wat echt de grootste rommel ever is en wat me nogal down maakt. Maar alles gaat voorbij en ik focus me vooral op de goede momenten. Want zonder downs geen ups, zeggen we dan maar. Daarom komen mijn vlogs niet meer wekelijks, maar deze week dus wel een video voor jullie.

Ik ben groot voorstander van het delen van de echte momenten, dus ook deze mindere momenten van mijn kraamtijd laat ik zien. Gelukkig gaat het inmiddels al een stuk beter met me! En uiteraard is het babygeluk intens groot. Zoë doet het hartstikke goed.

Ps: Kan je niet wachten op de volgende video? Abonneer je hier 🙂

VANDAAG GELUKKIG. MORGEN SUCCESVOL.
Dat is de titel van mijn online programma die dit najaar zal starten. Een cursus die je helpt te ontdekken waar het nou echt om gaat voor jou, en wat jou het gelukkigst maakt. We gaan samen werken aan een positieve mindset, zodat je van daaruit kunt werken aan je successen van morgen.

Ben je nieuwsgierig? Meld je hier aan om op de hoogte te blijven als we gaan starten.

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *