Mijn huis wordt energetisch opgeruimd!

Juno Burger komt mijn huis opruimen! En daar heeft hij geen schoonmaakmiddel voor nodig.

Ik denk dat iedereen wel eens heeft meegemaakt dat je in een ruimte komt, en dat je denkt: Ik wil hier weg. Zonder dat daar meteen een aanleiding voor is. Dit ‘voel’ je gewoon. Mensen die meer verbonden zijn met hun gevoel en gevoeligheid voor energie zullen dit eerder meemaken dan anderen. En soms kun je van deze energie zelfs last van krijgen.

In deze video komt Juno mijn huis verlossen van de energetische verstoringen die zich er in de loop van de tijd hebben gevormd (waar ik overigens geen weet van had, het leek me gewoon een leuk video item:-). Soms kan er namelijk energie blijven hangen in je huis, van bijvoorbeeld de vorige bewoners, maar aardstralingen en aardbreuken kunnen ook de rust verstoren. Of er kan energetische ballast blijven hangen van mensen die niet meer fysiek op aarde zijn.

Het is natuurlijk iets heel aparts. Want je ziet Juno niet rond lopen met een ghostbuster apparaat. Toch merkte ik tot weken na de clearing dat er echt wat veranderd is in huis. Bizar he?

Juno leerde me aan het eind van ons gesprek hoe ik deze energetische rommel zelf kan opruimen, maar dat vond ik toch nog een beetje te ingewikkeld.

In deze video legt Juno uit hoe hij te werk gaat…

Misschien vind je dit ook leuk

3 Comments

 1. 1

  Hallo Sanny,
  Wat was jou ervering na de reiniging van je huis? Heb je iets gemerkt? Is er iets verandert in je leven?
  Alvast dank voor je antwoord!

  • 2

   Ik merkte direct verschil, echt te bizar voor woorden. Ik heb Juno daarna nog een aantal andere healings en clearings laten doen. Op een gegeven moment was hij mij aan het clearen op afstand, en ik merkte het gewoon in het moment! Terwijl hij geen tijd aangeeft wanneer hij dat doet. Bizar maar waar:-)

   • 3

    Dank jewel!
    Ik overweeg de clearing op afstand, je antwoord helpt me enoorm om beslising te maken.
    Ik ga het doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *