Mijn favoriete boeken over geluk

Hoewel ik de term ‘zelfhulp boek’ een beetje duf vind, moet ik bekennen dat ik er al heel veel heb gelezen en er nog meer aan heb gehad. Veel lessen die ik leerde in deze zelfhulpboeken bleken te werken en vertel ik nu op mijn eigen manier weer door aan jou. Zodat ze jou hopelijk ook dat inzicht geven voor een gelukkiger leven waarin je alles mag doen waar je van droomt.

Omdat er zoveel vraag naar was welke boeken dit zijn, deel ik in deze video een paar echte aanraders. Tips voor zowel fictie als non-fictie boeken. Maar scroll ook even door naar beneden naar oudere video’s. Hierin bespreek ik 365 dagen succesvol, Spoedcursus Verlichting en Verander je leven in 7 dagen.

De boeken in deze video:

 

 

 

 

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *