Finally: er is weer wat leven in de brouwerij

Oh what a week! Eindelijk weer wat leven in de brouwerij nu de terrassen open zijn. Ik ga met m’n zus eten in de Jordaan en even op bezoek bij m’n nichtje.

Verder zijn we weer gestart met een nieuwe groep met ons online programma. De derde alweer. Ik neem je mee in onze live kick-off.

Ik vertel je ook nog hoe ik van mijn buikstriae afkom én ik ga varen met lieve vriendinnen.

Ps: Kan je niet wachten op de volgende video? Abonneer je hier ?

VANDAAG GELUKKIG. MORGEN SUCCESVOL
Mijn online programma Vandaag Gelukkig, Morgen Succesvol is alweer voor de derde keer gestart. Een cursus die je helpt te ontdekken waar het nou echt om gaat voor jou, en wat jou het gelukkigst maakt. We gaan samen werken aan een positieve mindset, zodat je van daaruit kunt werken aan je successen van morgen. Wil je de volgende ronde (6 september) ook mee doen? Klik dan hier.

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *