LAAT ZIEN DAT IEMAND BELANGRIJK VOOR JE IS!

Van cadeautjes krijgen worden we blij. Maar geven is nog veel leuker! Met iets kleins kun je iemand al een geluksmomentje bezorgen. Laat zien dat je van iemand houdt, iemand belangrijk vindt of gewoon aan iemand denkt met deze 5 makkelijke tips!

1. Why you’re so AWESawesomeOME boekje                                                              

Met dit kleine boekje kun jij iemand vertellen waarom je diegene zo geweldig vindt! Op elke pagina staat een andere zin, die je kunt invullen, bijvoorbeeld: ‘Je bent heel goed in het maken van….’ of ‘Je hebt een geweldige smaak in…’, Je verdient de …award’. Voor altijd te bewaren en een goede oppeper om terug te lezen als iemand zich even niet zo happy voelt.

2. De feelgood jar

Creëer een mooie pot vol met briefjes waarom iemand zo leuk, bijzonder, briefjes potgrappig, lief, etc is. Ook kun je er foto’s, herinneringen en briefjes van bijvoorbeeld reisjes en leuke dingen die jullie hebben meegemaakt in stoppen. Ook leuk om te geven als iemand op reis gaat. Maak er dan envelopjes van, dat is handiger meenemen;)

 

 

 

 

 

3. Een lief WhatsAppje

Moeders, tantes en andere lieve mensen om je heen kunnen heel belangrijk voor je zijn. En dat mag je tussendoor best wel eens laten merken. Stuur eens een liefWhatsAppje naar deze personen, je zult zien dat ze dit heel erg waarderen.

 

liefste tante

4. Verstoppertje

Onverwachte verrassingen zijn altijd het leukst. Wat ik laatst deed? Ik verstopte een klein briefje met de tekst : Ik hou van jou… In mijn moeders tas. Dat kleine briefje maakte haar hele dag goed. Je kunt natuurlijk ook je vriendje of vrienden verrassen met leuke briefjes. Verstop het briefje bijvoorbeeld in een schoen, crèmepotje, jaszak, make-up tasje, portemonnee of gewoon nog even snel in de brievenbus voordat je weggaat.

 

5. Blijf afspreken
In al je relaties is het belangrijk dat je blijft afspreken. Zeker wanneer je samenwoont met je partner. Natuurlijk zie je hem of haar ’s avonds bij het eten of in de morgen aan het ontbijt maar het is belangrijk om echt quality time met elkaar in te blijven plannen. Zo kom je niet in een sleur terecht en maak je echt tijd voor elkaar. Dit geldt natuurlijk ook voor je lieve vrienden en familie.

Hoe laat jij merken dat iemand belangrijk voor je is?

 

 

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *