Een kijkje in het hoofd van Zarayda Groenhart: wat is haar grootste wens?

Is geluk maakbaar? Wat was een eye-opener als het gaat om geluk? In ‘Een kijkje in het hoofd van…’ delen verschillende experts op het gebied van geluk hun levenslessen. Met deze keer presentator en online ondernemer Zarayda Groenhart.

Het idee dat ze te laat komt, kan haar stress geven en ze hoopt dat ze heel oud en gezond mag worden. Zarayda Groenhart zit vol met mooie inspirerende inzichten. Waarom ze dankbaar is voor iets wat je in eerste instantie niet verwacht – namelijk het einde van de relatie met de vader van haar dochtertje – zie je in onderstaande video.

Ps: Kan je niet wachten op de volgende video? Abonneer je hier 🙂

Neem hier een kijkje in het hoofd van schrijfster Susan Smit, levenscoach Michael Pilarczyk, auteur Leo Bormans of UvA docent positieve psychologie Spencer Heijnen.

VANDAAG GELUKKIG. MORGEN SUCCESVOL

Dat is de titel van mijn online programma die dit najaar zal starten. Een cursus die je helpt te ontdekken waar het nou echt om gaat voor jou, en wat jou het gelukkigst maakt. We gaan samen werken aan een positieve mindset, zodat je van daaruit kunt werken aan je successen van morgen.
Ben je nieuwsgierig? Meld je hier aan om op de hoogte te blijven als we gaan starten.

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *