Susan Smit deelt haar eyeopeners, verlangens en waar ze dankbaar voor is

In deze reeks ‘Een kijkje in het hoofd van…’ vraag ik experts op het gebied van geluk en persoonlijk leiderschap naar hun grote levenslessen en eyeopeners. In deze video vertelt Susan Smit alles over haar verlangens en levenslessen.

Susan Smit is onder meer dankbaar voor haar mooie huis, haar kinderen en wat ze met de jaren heeft geleerd. Waar ze nog meer dankbaar voor is, wat voor haar een echte eye-opener was en of ze denkt dat geluk maakbaar is, zie je in onderstaande video. Ik sprak Susan ook over hoe je kan groeien uit een crisis, die video bekijk je hier.

Ps: Kan je niet wachten op de volgende video? Abonneer je hier 🙂

Neem hier een kijkje in het hoofd van ondernemer Zarayda Groenhart, levenscoach Michael Pilarczyk, auteur Leo Bormans of UvA docent positieve psychologie Spencer Heijnen.

 

VANDAAG GELUKKIG. MORGEN SUCCESVOL

Dat is de titel van mijn online programma die dit najaar zal starten. Een cursus die je helpt te ontdekken waar het nou echt om gaat voor jou, en wat jou het gelukkigst maakt. We gaan samen werken aan een positieve mindset, zodat je van daaruit kunt werken aan je successen van morgen.
Ben je nieuwsgierig? Meld je hier aan om op de hoogte te blijven als we gaan starten.

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *