Spencer Heijnen: ‘Waarom geloven we onze negatieve gedachten eerder dan positieve?’

In de mini-serie ‘Een kijkje in het hoofd van…’ spreek ik verschillende experts op het gebied van geluk, spiritualiteit en persoonlijk leiderschap. Ik vraag ze naar hun wijze levenslessen en eyeopeners. Deze keer is dat Spencer Heijnen.

Spencer is docent positieve psychologie aan de UvA, mindfulness expert, founder van Collaction.org en werkt met Jorg Ruis aan de verbetering van bedrijfsculturen met Culture Builders. Ik vraag Spencer naar zijn grootste eyeopener. Daarop vertelt hij dat hij niet gelukkig was, ondanks dat hij alles kreeg wat hij wilde. Wat hij toen ging doen, zie je in onderstaande video.

Ps: Kan je niet wachten op de volgende video? Abonneer je hier 🙂

Neem hier een kijkje in het hoofd van ondernemer Zarayda Groenhartlevenscoach Michael Pilarczykschrijfster Susan Smit of auteur Leo Bormans.

 

VANDAAG GELUKKIG. MORGEN SUCCESVOL

Dat is de titel van mijn online programma die dit najaar zal starten. Een cursus die je helpt te ontdekken waar het nou echt om gaat voor jou, en wat jou het gelukkigst maakt. We gaan samen werken aan een positieve mindset, zodat je van daaruit kunt werken aan je successen van morgen.
Ben je nieuwsgierig? Meld je hier aan om op de hoogte te blijven als we gaan starten.

 

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *