Geluk volgens wereldwijde bestseller auteur Leo Bormans

Iedereen heeft andere levenslessen als het gaat om geluk. In deze serie mini portretten nemen we een kijkje in het hoofd van verschillende experts op het gebied van geluk, spiritualiteit en persoonlijk leiderschap. Zij delen hun grote eyeopeners in het leven. Vandaag inspirator en schrijver van Geluk. The World Book of Happiness: Leo Bormans.

Leo is dankbaar voor de bijzondere wereld waarin we leven, de mensen die hij heeft ontmoet in z’n leven en veel andere dingen. Over of geluk maakbaar is, heeft Leo een mooie visie waarin we niet voor 100% gelukkig moeten willen zijn. Maar wat we wel kunnen doen, legt hij uit in onderstaande video.

Ps: Kan je niet wachten op de volgende video? Abonneer je hier 🙂

Neem hier een kijkje in het hoofd van ondernemer Zarayda Groenhart, levenscoach Michael Pilarczyk, schrijfster Susan Smit of UvA docent positieve psychologie Spencer Heijnen.

 

VANDAAG GELUKKIG. MORGEN SUCCESVOL

Dat is de titel van mijn online programma die dit najaar zal starten. Een cursus die je helpt te ontdekken waar het nou echt om gaat voor jou, en wat jou het gelukkigst maakt. We gaan samen werken aan een positieve mindset, zodat je van daaruit kunt werken aan je successen van morgen.
Ben je nieuwsgierig? Meld je hier aan om op de hoogte te blijven als we gaan starten.

 

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *