Jorg doet mijn bruidsmake-up

My Boyfriend does my Bridal Make-up

In 3 jaar Sanny zoekt Geluk, heel veel video’s en mooie mensen is deze video toch wel een absoluut hoogtepunt. Jorg en ik gaan trouwen over een maand en vloggen onze voorbereidingen. Eerder zochten we onze bruidstaart en Jorg’s pak uit en vandaag doen we mijn bruids make-up! Jorg laat je zien hoe je een mooie bruidsmakeup aanbrengt, en houd je op de hoogte van de laatste trends op beauty gebied.

 

You May Also Like

5 Comments

 1. 1

  Sanny je brengt me echt geluk vandaag! Ik was een beetje down maar deze hilarische video heeft me weer helemaal happy gemaakt! Vooral jou hilarische comments op Jorg maakte dat ik niet kon stoppen met lachen ?

 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

  hilarische en lieve video haha!
  Wat ik me nog afvroeg: komen er in het najaar andere kleuren voor de Think Happy Bracelet? ik zou de bordeaux rode kleur van vorig jaar winter dolgraag om mijn pols hebben met de regenachtige herfst en winter 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *