Interview: Hoe haar imperfecties haar grootste kracht werden

In deze video spreek ik met Evelyn Prins. Zij is fotografe en verstopte jarenlang datgene dat zo duidelijk te zien was. Maar ze ontdekte dat het wegstoppen van haar beperking geen zin had. Inmiddels heeft ze het niet alleen geaccepteerd, ze heeft er zelfs haar kracht van gemaakt door zich helemaal te laten zien. Hierdoor voelen mensen zich al snel helemaal op hun gemak als ze voor Evelyn’s camera staan. Ik vind haar super stoer en denk dat we nog nog veel kunnen leren van haar instelling:-)

Ga hier naar Evelyn’s site: Onbeperkt Puur.

Ps: Altijd op de hoogte blijven van de laatste videos? Abonneer je hier 🙂

Misschien vind je dit ook leuk

3 Comments

  1. 1

    Hoi Sanny & Evelyn,
    Jullie zijn inderdaad prachtig jezelf, voel me geïnspireerd door deze video. Puur jezelf zijn is iets wat we leren door de jaren heen, met vallen en opstaan. Ikzelf ervaar dat gevoel de laatste tijd regelmatig, op mijn 38ste werd dat ook wel tijd dacht ik zo :-). Hopelijk bereik ik ooit nog het punt dat ik het altijd voel, dat ik mezelf volledig heb geaccepteerd. Maar het gaat de goede kant op!

    Sanny, nog even een berichtje voor jou; wat ben ik blij dat ik je blog ontdekt heb! De motivatiemaand heb ik zo goed als helemaal gevolgd, tijdens het ontbijt keek ik naar je video’s en werd telkens weer blij & gemotiveerd. Ga zo door, dank je wel.

  2. 2
  3. 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *